Konsulent Dorthe Nielsen

Konsulent Dorthe Nielsen

Hver mandag er klinikejer og tandplejer Dorthe Nielsen tilknyttet en tandlæge i Kalundborg i form af konsulent, hvor hun assisterer med op til flere forskellige tandfaglige opgaver. Hun hjælper bl.a. med almindelige undersøgelser, tandrensninger og parodontitis behandlinger, som i bund og grund er samme behandlinger som hun tilbyder på Ubby Tandklinik.

Dorthe finder det stimulerende med lidt forandring i løbet af ugen og med hendes baggrund, både som tandplejer og klinik assistent leverer hun en alsidig og professionel behandling. Tandlægen i Kalundborg er fortrolig med Dorthes kompetencer og faglighed inden for tandlæge faget, da hun tidligere har samarbejdet med denne tandlæge og dermed bevidst, hvad hun kan. Herudover har hun tidligere været konsulent hos en tandlæge i Faxe Ladeplads og kommer derfor også med en masse erfaring i bagagen.

På tandklinikken i Ubby har Dorthe en bred kundekreds, eftersom der ikke er konkurrence fra andre klinikker i nærheden. Netop derfor er det dejligt at hun har muligheden for at kunne kombinere opgaverne på klinikken med opgaverne hos tandlægen i Kalundborg. Forandring fryder, som man siger.

Dorthe nyder godt af denne sammensætning mellem konsulenttimerne samt behandlingerne på klinikken. Det giver hende energi og gåpåmod. Hun sørger løbende for at holde sig opdateret omkring nye teknikker og nyt udstyr, for at kunne levere den bedste tandbehandling til patienterne, hvad end det er via hendes konsulenttimer eller på klinikken i Ubby.