Tandlæge Kalundborg - Team


Klinikejer & Tandplejer
Dorthe Nielsen

Receptionist & Klinikassistent
Marlene Petersen

Tandlæge
Morten Duedahl-Skov

Konsulent og tidligere klinikejer
Anders Egemar

TANDLÆGE KALUNDBORG - TEAM

Søger du en tandlæge Kalundborg eller omegn? I så fald er du kommet til rette sted. Ubby Tandklinik, som er beliggende i kort afstand fra Kalundborg, tilbyder stort set alle former for tandbehandlinger. 

Klinikejer & Tandplejer - Dorthe Nielsen 

Dorthe er uddannet tandplejer i 2003 og har siden arbejdet i både Kalundborg og Faxe Ladeplads. I oktober 2013 valgte hun at åbne klinikken i Ubby, efter den havde været lukket i et år. Det havde længe været et ønske at starte for sig selv, så da muligheden bød sig, slog hun til. Dorthe er den første behandler, du møder. Hun undersøger, diagnosticerer, laver paradentosebehandlinger, tandblegninger og almindelige tandrensninger samt behandlingsoverslag i samråd med tandlægen. Privat er hun gift med Ulrik, som er selvstændig Blikkenslager fra lokalområdet, og de bor i en ældre landejendom med hund og kat. Fritiden går med løbetræning og vedligeholdelse af gården.

Tandlæge Morten Duedahl-Skov 

Morten er uddannet tandlæge i 2002 og har klinik i Espergærde. Han hjælper klinikken med al tandbehandling og sætter kvalitet i højsædet. Han laver alle slags behandlinger og giver dig et godt overblik over dine behandlingsmuligheder. Privat er Morten gift med Nina. De har sammen klinikken i Espergærde og bruger fritiden på tre børn og løb.

Receptionist & Klinikassistent - Marlene Petersen

Marlene er det første smil du møder, når du træder ind på klinikken. Hun er uddannet i 2001 hos Ingerslev - tandlæge Kalundborg og har arbejde for Dorthe, siden hun startede klinikken i oktober 2013. Marlene fungerer som receptionist, men assisterer også ved behandlinger. Privat er hun gift med Lars og har to hunde, som meget af tiden går med.