Tandlæge nær Høng

Vores tandklinik nær Høng drives af et fremragende team, der er sammensat af dygtige, rutinerede og erfarne tandlæger og personale.

Vi har mange års erfaring, hvilket resulterer i top professionelle resultater hver gang. Vi lægger stor vægt på at give vores patienter en grund og tryg behandling. Grundighed, kvalitet og tandlægefaglighed er vores grundlag. Vi gennemgår dine problemer grundigt, så vi kan finde den bedste løsning. Vi ved godt, at ikke alle patienter er lige trygge ved at gå til tandlægen. Derfor er det vigtigt for os at skabe en relation, så du fremadrettet kan føle dig tryg hos os.

Vi mener, at alle har ret til et sundt smil. Vi vil gøre vores bedste for at du, i samarbejde med os, holder dine tænder sunde resten af livet. Vi er stolte af det, vi laver og holder os løbende ajour og udvikler os gennem kurser inden for vores fag.

Hos os behøver du kun en tandlæge, uanset om du har behov for en fast tandlæge til de regelmæssige eftersyn eller har brug for større kirurgiske behandlinger. Så har du brug for en tandlæge i Høng eller omegn, så tøv ikke med at kontakte os – vi står klar til at hjælpe.

 

Tandklinikken blev oprindelig startet i 1980 af tandlæge Anders Egemar.

Han gik på pension i 2007 og lejede herefter lokalerne ud til anden tandlæge. Efter en uheldig årrække stod klinikken tom i et års tid, indtil Dorthe i samarbejde med Anders Egemar åbnede dørene igen. Nu er der igen liv i huset, hvilket er til stor glæde for tandlæge Egemar, som glæder sig over, at der igen er tandklinik i huset, han byggede.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores tandklinik nær Høng