Team

Søger du en tandlæge Kalundborg eller omegn?

I så fald er du kommet til rette sted. Ubby Tandklinik, som er beliggende i kort afstand fra Kalundborg, tilbyder stort set alle former for tandbehandlinger.

Klinikejer & Tandplejer – Dorthe Nielsen

Dorthe er uddannet tandplejer i 2003 og har siden arbejdet i både Kalundborg og Faxe Ladeplads. I oktober 2013 valgte hun at åbne klinikken i Ubby, efter den havde været lukket i et år. Det havde længe været et ønske at starte for sig selv, så da muligheden bød sig, slog hun til.

Dorthe er den første behandler, du møder. Hun undersøger, diagnosticerer, laver paradentosebehandlinger, porcelænskroner, tandblegninger og almindelige tandrensninger samt behandlingsoverslag i samråd med tandlægen. Dorthe sidder desuden i Hovedbestyrelsen for Danske Tandplejere.

Privat er hun gift med Ulrik, som er selvstændig Blikkenslager fra lokalområdet, og de bor i en ældre landejendom med hund og kat.

Fritiden går med løbetræning og vedligeholdelse af gården.

Tandlæge Morten Duedahl-Skov

Morten er uddannet tandlæge i 2002 og har klinik i Espergærde. Han hjælper klinikken med al tandbehandling og sætter kvalitet i højsædet.

Han laver alle slags behandlinger og giver dig et godt overblik over dine behandlingsmuligheder. Privat er Morten gift med Nina. De har sammen klinikken i Espergærde og bruger fritiden på tre børn og løb.