Vores klinik

Velkommen til Ubby Tandklinik. Her sætter vi patienten i centrum. Vi tilbyder individuelle og alsidige behandlinger og et højt service niveau.

Vi mener, at alle har ret til et sundt smil. Vi vil gøre vores bedste for at du, i samarbejde med os, holder dine tænder sunde resten af livet. Vi er stolte af det, vi laver og holder os løbende ajour og udvikler os gennem kurser inden for vores fag.

Der har siden opstart i 2013 været stor tilgang af patienter, hvoraf der både er nye, men også tidligere patienter, der vender tilbage. Patienterne er især glade for vores ærlighed, effektivitet og omhyggelighed, men også den rolige stemning, der hersker på tandklinikken.

Tandklinikken blev oprindelig startet i 1980 af tandlæge Anders Egemar.

Han gik på pension i 2007 og lejede herefter lokalerne ud til anden tandlæge. Efter en uheldig årrække stod klinikken tom i et års tid, indtil Dorthe i samarbejde med Anders Egemar åbnede dørene igen. Nu er der igen liv i huset, hvilket er til stor glæde for tandlæge Egemar, som glæder sig over, at der igen er tandklinik i huset, han byggede.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores tandklinik nær Kalundborg & Høng.